Welkom bij de Nationale Zilverdag Schoonhoven

Silver Challenge voor kinderen

Silver Challenge voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar!

Doe mee aan de Zilverdag Silver Challenge voor kinderen! Dit jaar zal – voor het eerst vanwege het jubileumjaar van de Zilverdag – ook een Silver Challenge voor kinderen worden georganiseerd. Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Laat je uitdagen om iets moois te maken wat met het thema FEEST te maken heeft.

Het werk van de Silver Challenge is te bewonderen in de Hoge Vierschaar, midden in het centrum van Schoonhoven. Daar laten we, naast het zilverwerk, ook foto’s en filmpjes van de inzendingen zien. De inzendingen worden gejureerd door de bezoekers van de Nationale Zilverdag via touchscreens.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de traditionele slotborrel aan het einde van de Nationale Zilverdag. Er zijn mooie prijzen te winnen maar de belangrijkste is natuurlijk het meedoen! De prijzen worden nog bekendgemaakt.

 

Schrijf je snel in!

Voor- en achternaam (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnnummer (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

 

Criteria voor deelname

1 De Silver Challenge voor kinderen wordt – bij voldoende deelname – gehouden in de Hoge Vierschaar in Schoonhoven. Het thema voor 2019 is FEEST.

2 Je moet minimaal 7 jaar zijn en mag niet ouder zijn dan 12 jaar.

3 Je werkstuk mag uit meerdere dingen bestaan bijv. bestek of sieradenset.

4 Het ontwerp moet wel in relatie staan tot sieraden, gebruikszilver of zilverkunst.

5 Het materiaal waarin het ontwerp is uitgevoerd mag je zelf bepalen.

6 Je mag maar één werkstuk inzenden.

7 Het werkstuk is door jou in de afgelopen 12 maanden ontworpen en vervaardigd en is nog niet eerder op een tentoonstelling of soortgelijk evenement gepresenteerd.

8 Na inschrijving krijg je een bevestiging via de mail. Vul alles zo goed mogelijk in en print het uit. Doe het formulier bij je werkstuk als je deze op gaat sturen, maar mail hem ook naar info@zilverdag.nl.

9 Stuur je werkstuk goed verpakt voor 1 mei 2019 naar Herens & Herens, Slootweg 2, 2871 RP Schoonhoven of breng het even langs. Kijk voor de openingstijden op www.herens.nl

10 De organisatie bekijkt of je werkstuk voldoet aan de bovenstaande voorwaarden.

11 Je mag ook een filmpje (max. 2 minuten) of foto’s (max. 10) aanleveren. Dit wordt dan bij de SilverChallenge in de Hoge Vierschaar getoond. Het beeldmateriaal uiterlijk 14  mei 2019 verzenden via Wetransfer.com naar info@zilverdag.nl.

12 Tijdens de opslag en expositie is het werk verzekerd. De deelnemer zelf zorgt voor eventuele transportverzekering.

13 Direct na de Zilverdag op maandag 10 juni 2019 kan je werkstuk opgehaald worden in de Hoge Vierschaar tot 17.30 uur. Daarna kan je je werkstuk opgehalen bij de prijsuitreiking of vanaf de volgende dag bij Herens & Herens.