Silver Challenge Nationale Zilverdag 2022 open voor inschrijving

Silver Challenge Nationale Zilverdag 2022 open voor inschrijving

Alle signalen staan op groen. De kans dat publiek dit jaar weer live kan genieten van de Nationale Zilverdag in Schoonhoven, is op dit moment erg groot. Achter de schermen wordt al gewerkt aan de bijzondere creaties die tentoongesteld worden op de Silver Challenge, een van de must-sees tijdens de Nationale Zilverdag op Tweede Pinksterdag. De tentoonstelling, waarbij mooie prijzen zijn te winnen, is een uitdagende challenge voor vakmensen én creatievelingen zonder de titel edelsmid. Het thema van de Silver Challenge dit jaar luidt: Pixel.

De tentoonstelling met wedstrijdelement Silver Challenge is elk jaar een grote publiekstrekker. In de afgelopen jaren was er verrassend werk te zien. Er zijn mooie prijzen te winnen, maar de belangrijkste is natuurlijk: eeuwige roem!

De werkstukken van de Silver Challenge worden elk jaar professioneel vastgelegd door een fotograaf. Tijdens de Nationale Zilverdag worden de werken tentoongesteld in de Hoge Vierschaar onder het stadhuis van Schoonhoven. Er zijn twee prijzen te winnen: de Publieksprijs en een Vakjuryprijs. Het publiek kan digitaal én op locatie stemmen, eenmaal per persoon. Ook de Vakjury beoordeelt de inzendingen.

Iedereen die wil meedoen kan zich inschrijven voor €25 via de website Zilverdag.nl. De inzending moet linken aan het thema ‘Pixel’. Voor kinderen is er een Junior Challenge met hetzelfde thema.

Opgeven voor de Silver en Junior Challenge kan via de website Zilverdag.nl/silverchallenge.