Informatie over digitale Zilverdag 2021

Deelnemen aan de Nationale Zilverdag?

De Stichting Nationale Zilverdag nodigt u graag uit deel te nemen aan de Nationale Zilverdag op Tweede Pinksterdag in Zilverstad Schoonhoven!

Er komen per jaar gemiddeld 20.000 cultureel geïnteresseerde bezoekers op dit bijzondere evenement af. De bestedingsenquêtes wijzen uit dat per aankoop meer dan € 50,00 gemiddeld wordt uitgegeven.

De Nationale Zilverdag is niet alleen interessant en gezellig voor bezoekers, het is ook dé ontmoetingsplek voor branchegenoten. Tijdens de Nationale Zilverdag wordt de historische binnenstad van Schoonhoven omgetoverd tot één grote goud- en zilversmidwerkplaats. Op meer dan 140 plaatsen staan paviljoens en stands waar edelsmeden, graveurs, edelsteenspecialisten de geheimen van het vak onthullen. De ateliers van de Schoonhovense goud- en zilversmeden zijn geopend, instellingen en opleidingen geven voorlichting en er wordt geëxposeerd, verkocht en vinden demonstraties plaats.

Er zijn tentoonstellingen, Vakschool Schoonhoven opent haar deuren, in het Nederlands Zilvermuseum is bijzonder zilverkunstwerk te bewonderen, het Rabobank Jong Talent plein, de Zilverdag Silver Challenge, gerenommeerde taxateurs, de draadsmeedwedstrijd, het goud- en zilversmidsgilde St. Eloy, buitenlandse goud- en zilversmeden en nog veel meer.

Doet u ook mee? U bent van harte welkom! Inschrijven voor 2020 is vanaf 20 januari mogelijk met vroegboekkorting tot 1 maart 2020!

Meer exposure?
Graag bieden we u de mogelijkheid om als deelnemer extra zichtbaarheid te krijgen:

  • we plaatsen uw logo op de homepage van www.zilverdag.nl
  • uw naam wordt vetgedrukt in de Zilverdag folder (oplage 20.000)
  • we plaatsen een korte tekst (max. 100 woorden) met afbeelding in de Zilverdag nieuwsbrief bij de rubriek ‘deelnemer in the picture’

De kosten voor deze extra exposure bedragen € 50,00.

De Stichting Nationale Zilverdag nodigt u graag uit om een stand of een paviljoen te reserveren. U kunt zich hier aanmelden.