Alsnog Silver Challenge in 2021

Alsnog Silver Challenge in 2021

De Nationale Zilverdag wil de Silver Challenge dit jaar graag door laten gaan en wel via de digitale weg! De deelnemers tonen hun topstuk op de website en via de social media van de Nationale Zilverdag. Het stemmen gebeurt dit jaar ook digitaal. De ingezonden werken – kunstobjecten of sieraden – worden door zowel het publiek als een vakjury beoordeeld. Er zijn twee prijzen te winnen: de Publieksprijs en de Vakjuryprijs.

Het thema van de Silver Challenge 2021 luidt ‘Vrijheid’. Dit was ook het thema van de Silver Challenge van vorig jaar, die niet kon plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Vorig jaar hing het thema aan de viering van 75 jaar vrijheid, dit jaar sluit het aan op de beperkingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen, zo vindt de organisatie. Opgeven voor de Silver Challenge is mogelijk voor iedereen: deelnemers hoeven geen edelsmid te zijn.

Vanaf 15 deelnemers kunnen we dit realiseren, dus schrijf je in! Opgeven kan tot 22 maart 2021 via de website Zilverdag.nl/silverchallenge.